Sakit bahagian bawah

Hai ibu² sekalian..sya skrng 35w kndungan ke 3..untk kndungan kali ni sya elective czer sbb 2 previous scar..kndungan kali ni lain sngt²,dh hjung² ni sya sakit sangat bhgian ari²..bukan dekat scar..2 kndungan sebelum ni xpernah rsa mcm ni..alhamdulillah so far dekat scar mmg xdak rsa sakit dari luar mahupun dlm..tp sakit sjgt dekat ari²..dduk,baring jalan akn rsa sakit..ada x yg alami bnda sama untk czerian mommy?

1 Balas

sy preggy anak no 2..1x czer pun sakit kat ari2 start 3rd trimester. dh rujuk dktr, katanya normal sbb otot merenggang. nk tukar posisi tidur, bjalan or buat kerja mmg sakit.