ANAK ANGKAT

Saya berhajat untuk ambil anak angkat. Tahun ini, tahun ke-3 saya berkahwin. Tetapi masih belum dikurniakan zuriat lagi. Jadi saya berharap, jika ada sesiapa mengetahui ada sesiapa yang ingin memberi anaknya pada saya minta komen " ? " Nanti saya sendiri akan mesej awak yaa.

1 Balas

Maaf sis..sekadar pandangan Saya..usia perkahwinan 3 tahun tu bagi saya baru lagi sis..sis boleh ikhtiar dahulu, jumpa pakar or Cuba mkn supplement..klu dah 5 tahun blom d takdirkn sis blum preg. Baru lah sis ikhtiar amik anak angkat..ambil anak angkat bukan mudah sis..fizikal n mental kna kuat...dugaan lepas amik ank angkat..terutama skli mulut mak cik bawang😂😂..hati kena kental ooooo....sy berbicara atas pengalaman sdri..😊😊...tq

5y ago

Sis dah Cuba buat iui or ivf