Ambil anak angkat

Assalamualaikum slmt pagi semua, kawan sy seorang janda yg kehilangan suami (meninggal dunia) menghidap penyakit anxiety slps kehilangan suaminya. Jadi sebelum jadi lagi teruk, dia berhajat nak ambil anak angkat utk pulihkan dia dari sakit tu. klu bole dia xnak melalui jkm sebab proses tu memang susah dan makan masa. Kalau ada sesiapa yg tahu or siapa nak bg anak angkat bole komen sini tak. Please.. Sy kesian kt kawan sy. #bantusharing #amatmemerlukan

1 Balas

Lebih baik bantu dia sihat sepenuhnya dulu. Ada risiko jugak kalau dia ambil anak angkat dalam keadaan kesihatan macam tu. Kalau melalui jkm pun memang kena reject.