baru lepas angkat rahim.

Hai mommy's, maaf saya nak tanya.. saya baru lepas megurut haritu janin tak jadi, so rahim jatuh dan angkat balik.. sesiapa penah jadi mcm saya atau ada pengalaman boleh kongsikan tak? saya baru first time.. and first time nak jadi mommy tapi belum rezeki. insyaAllah nanti mybe.

1 Balas

mksud sis sengkak ke? org dulu2 pnngil sengkak kan? dulu saya sblum mngndung saya pun pergi berurur jgak naikkan rahim/sengkak tu. alhamdulillah lpas 2 bulan terus lekat,rezeki tuhan kita tk nmpak🤲🏻 semoga sis pun cepat2 dikurniakan anak