Anak tak sah taraf

Macam mana yaa nak bagi anak angkat dan kalau sesapa yang nak ambil anak angkat info yaa.

7 Balas

blh joint group dekat fb keluarga angkat..lepas tu dah bersalin kena daftar dekat kebajikan..kata nak bagi ank tu dekat keluarga sekian2..lepas dah ke kebajikan pegi dapatkn akuan surat sumpah..atas persetujuan sama2 untuk berikan anak kepada keluarga angkat..

sudah ada family yg nak ke? kakak ipar sy mencari baby boy utk dijadikan anak angkat..jkm kene tunggu lama, x sanggup nk tunggu

kalau untuk urusan anakangkat bolee pergi ke jabatan kebajikan masyarakat nanti dieorang akan carikan family angkat untuk baby

cuba join group keluarga angkat di fb, kt situ ramai yang cari anak angkat

serius ke sis? mencari jugak anak angkat

3y ago

Iyaa. Maybe baby boy

Kte nk sis

saya nakk