Berape bayaran bersalin kat HKL

Saya bercadang nk bersalin di HKL, tapi x pasti kadar bayaran. Besar kemungkinan akan kena czer tapi xpasti lg. Saya nk tahu klu ada siapa2 ada pengalaman duduk kelas 1 , dan berape bayaran . Terima kasih

3 Balas

Hai sis..sy bru bersalin bulan 11, sy bersalin czer..bayaran rm200++ je..total semua skli..warded 5 hari sbb kena induce gdm..sy warded 3rd class..tp slesa..yg 1st class..sy xbrani..sbb stay dlm bilik sorang2 je..xde sape blh tgu..nurse pon jarang2 masuk..klau 3rd class ni..ada kawan..nurse pon dekat je..😀😀😀..

maaf puan sy kurang psti ttg ini. sbb sy bersalin d hospital lain #TAPSupermoms

Boleh refer gambar ni

3y ago

Haritu saya bersalin normal, 3rd class pun selesa je satu ward ada 4 katil tandas 2. Bayaran RM20 je. 3rd class pun selesa sbb hospital baru kan.