persiapan baby kedua

saya belum bersiap sedia segala kelengkapan saya dan baby. saya juga risau keadaan anak pertama baru setahun 2 bulan. kelahiran baby baru bakal tiba kurang dari sebulan. apa perlu saya buat satu per satu? saya blur.

1 Balas

Mcm saya masa mengandung anak kedua masa tu yg sulung baru 6 bln, kira adik dia lahir umur dia baru 1 tahun 2bln. Panik juga sbb 1st girl 2sd boy, alhamdullilah last minit lagi 3 minggu saya nak bersalin, saya all out beli semua brg baby. Sis slow2 senarai dulu barang apa yg dibeli insyallah mesti dpt siapkan.

5y ago

Aamiin Amin InsyAllah terima kasih berikan kata² semangat. semoga saya boleh macam awak juga harapnya.