Persiapan Baby

Hi Ibu2 semua..boleh kongsi persiapan untuk baby. Saya mengandung anak pertama, segala kelengkapan baby belum beli lagi. Ibu2 boleh kongsi pengalaman dgn saya.

1 Balas

Anak pertama sy start beli sikit2 dr perut 4. Sis better buat list. Senang nk tick yg mna da beli yg mna belum. Better beli yg perlu dulu mcm barang baby...baju, kain bedung, pampes, wipes, etc. Kalau tkot nk beli awal2...sis simpan ja duit tu dulu..then beli bila rasa yakin. 28w pastikan beg baby da siap. Good luck mummy