Kebesaran size perut

Saya baru wk 29 2 days , ramai yg kata perut tidak kelihatan besar , tetapi doc scan baby membesar ikot minggu yang tepat . Sy jadi serba salah

38 Balas

takpe sis... biarkan je orang nak tengok besar mana.. asalakn baby dalam sihat😂😂😂😂 kalau saya lagila.. saya suka pakai baju besar2 sampai kan orang tak tau pun saya pregnant... tau tau anak dah keluar je😂😂😂.. ehhh bila mengandung?! lohhhh.... 😄 Diorang x perasan😄😄