Kebesaran size perut

Saya baru wk 29 2 days , ramai yg kata perut tidak kelihatan besar , tetapi doc scan baby membesar ikot minggu yang tepat . Sy jadi serba salah

38 Balas

takpe sis jawab je sorok perut... mulut org ni mmg selalu macam tu dulu saya 4bulan pun org tegur x nampak perut, sdgkan baru 4bulan perut saya nampak start masuk 8bulan ke atas, baru nampak besar betul... 9bulan xley cover dah.. lagi2 kalau selalu pakai baju besar saya pergi kerja pakai jubah longgar besar, pastu saya bgtau due bulan jan 2023 ni, semua pakat terkejut... tahan sikit ye sis... nanti akan nampak bump tu sampai takde baju muat nak pakai dah 🥹