Vaksin Covid 19

Hai Assalamualaikum ibu2 di sini 😊 , saya nak tanya, kalau dah kene suntikan vaksin covid 19 , kalau ingin merancang hamil utk masa akan datang boleh ke ? maaf saya ingin tahu sebab company tempat kerja nak masukkan nama dalam list utk cucuk vaksin, terima kasih. #Ingintahu #Cucukvaksincovid19

2 Balas

Kalau untuk sinovac rasanya x sesuai. Maybe boleh guna AZ or corminaty. Sblm nak dapat vaccine tu awak akan isi form and akan di kauseling dengan Dr. Tanya sahaja apa y awak muskilkan

3y ago

Baik , Terima kasih 😊❤

Based on yg saya baca. Lepas suntikan kedua, 3 months after dah boleh pregnant

3y ago

Baik , Thanks 😊