11weeks dah boleh nampak jantina??

saya baru siap scan kt swasta. kandungan dah 11weeks .. baby ok, smua normal. dan doktor kata jantina mcm boy tpi dia tak sure la cuma nmpak mcm pistol 😂 .kandungan 11weeks boleh nmpak jantina dah ker? ada siapa pernah ada pengalaman yg sama mcm saya?? anak 1st dah boy. ni 2nd pregnancy. apapun sya terima jer janji sihat.

1 Balas

Awal betul doc boleh nampak ye 😁 takpe nnti try scan lagi bila dah 18w ke atas 🥰