Jantina bayi

Assalamualaikum saya nak ceritaa, masa mula2 scan 24w /28 w buat scan nampak mcm pistol katenya. Kali kedua nak buat scan , tak sure juga nampak macam pistol . Kali ketiga , baby kepit pulak. Allahu.. dugaan Mami. Nama baby boy dah ada , baju pun boy . Kelengkapan kebanyakan nya boy. Doakan saya.

1 Balas

Saya malas nak tahu jantina baby sejak baby pertama lagi. Saya lagi suka surprise masa bersalin hahaha. Baby kedua ni pun saya tak scan. 😂. Baju2 newborn neutral ke arah boy ada ke arah girl pun ada. Tak kisah pun sebab baby kan masih kecil, kita pun dalam pantang . Semua baby nampak sama je. Nanti bila baby dah sebulan lebih baru boleh beli baju2 yang sesuai dengan jantina sebab dah besar sikit boleh beli 3 bulan keatas dah. Nama bayi saya list untuk dua2 jantina. Simple je hidup ni bila tak ikut orang. 😁😁😁