scan tapi ada cyst??.

Saya baru saja scan.kinik swasta..tetapi samar²...ada 2 bulatan gelap..1 besar..doktor cakap kantung..tapi xde baby.dn samar²...1 bulatan gelap kecil lagi..adalah cyst..bersaiz 1.4cm...jadi saya tnya doktor..adakah saya mengandung..doktor cakap.scan tadi samar2..tunggu lagi 2 minggu test pregnant..Naik 2 line atau 1 Line...saya harap masih ada harapan untuk saya menunggu..

3 Balas

Insha ALLAH...aminn...sy pun masa scan 7weeks ada 2 kantung..ingtkn kembar..kecoh 1 kk..hehe😂...ulang alik ke hospital..rupanya de 1 baby n 1 lg cyst...skg dah 25week..bebas cyst🥰

InshaAllah, semoga ada rezeki untuk kamu! Aminnn☺️

Insyallah mg ada rezeki