Punting susu pedih

Saya baru saja melahirkan anak pertama 4 hari yang lalu. Masalah saya sekarang tiap kali susukan baby.. Rasa pedih ya amat...kesakitan pedih tu xboleh bawak bincang.. rasa mcm luka pon ada...saya sorang je ke rasa mcm tu? Or mmg 1st baby akn rasa semua ni?

4 Balas

Memang sis. 1st ke 2nd ke akan sakit. Susu susah keluar pon sakit. Mulut baby hisap pon sakit. Tp insya Allah lama2 nnt ok juga. Kecuali kalau baby jenis suka gigit mcm anak i. Allahu...peritnya. haha... Saya smp luka. Petua dia amek susu kita tu sapu dkt puting tiap2 hari

5y ago

Iya.. Da luka.. Perit, pedih..