bersalin czer

nak tanya bagi ibu² yg bersalin czer mmg wajib ke ambik suntikan heparin?? rasa mcm nak nangis tiap hari kene ulang alik KK /ward pagi dan mlm utk ambik suntikan ni,sampai rasa sakit pedih jahitan ni😭😭😭 dah bincang kat nurse² xboleh ke ambik kat rumah ja,depa kata mmg xbole...pedih rsa luka nak jalan pon terpaksa bongkok xleh nk tegak..Allah je yg tahu#bantusharing

1 Balas

wajib amek. nk elakkn drah beku. boleh inject sendiri sbnr nya. selalu nurse tye bila discharge. kalau sendiri die ajar cara inject.

2y ago

knp nurse kt tmpat saya xbg..😭 rsa myusahkan org😭😭😭,pedih rasa nk nangis ja..tp lain tempat tanya mmg nurse bgi inject sendiri ja. ni ada 5hari lagi kne ulang alik untuk inject.