durian

Saya baru nk masuk 3 bulan.. Nk makan durian ? ad yg ckp xblh sbb panas ..haihh.. Bertahan lah..

28 Balas

Saya makan dua ulas minggu lps malam nak tido panas sebelum mengandung takde panas badan macam tu 😅 makanlah nk lepasakan teringin tu tp beragak ok

Same la .. Mngidam sngt2 nk mkn durian ... Tp xbole ... Trpakse la than ... Da la skunk musim durian ... Sne sni jmpe durian ....😓😓😓

sy pon baru masuk 3 bulan..semalam dah termakan 2 ulas durian...alhamdulillah ok je...ngidam dr awal pregnant lg..tpi xberani mkn

Boleh je makan sis.. tapi jangan terlalu banyak.. banyakkan minum air masak selepas tu. Sebab durian ni manis sangat

Sya pun ade trgin mcm sis nk MKN durian tpi tkut jadi ape2 pade bby Sya batalkan trgin dgn MKN bnda yg khsiat

Sy dri awl ngndung mkn durian, tp xmkn byk la dlm 2 3 ulass. Now dh 5bln.tgh bodek suami nk mkn lg.. Hehehe

sama...husband siap buat perjanjian x nak makan sama2.. haha.. harap mampu bertahan😅

Sy pn takut nk mkn durian tp mak sy ckp blh ja mkn.. Mkn sikit2 ja ilangkan rs ngidam

Bukan x boleh mkn lgsg sis.. boleh ja mkn seulas dua buat hilang teringin tu..😊

Saya 8 weeks , semalam terlepas hajat makan durian walaupun muntah balik. Hmm.