Delay EDD 3 minggu

Update: Doc dah confirmkan kandungan tak membesar sejak 6w. 💔 Hi, saya baru masuk 9w hari ni dan baru lepas scan dengan dr. Alhamdulillah dah nampak baby tapi kalau ikut scan baru 5w 6d walaupun sepatutnya 9w. Delay 3 minggu dari yang asal. Ada sesiapa boleh share pengalaman kalau ada yang sama?

2 Balas

most likely exact tarikh conception tu lagi lambat so janin terbentuk lambat. tgk next scan nnt mcm mana. kdg dia boleh berubah dlm 6-9w ni ikut size dia

Awal2 ni mmg mcm tu. Sbb dia ukur kntung bukn ukur janin. Nnti dh bsar, ukur jnin tu yg btul