Baby Breech

Saya baru masuk 32 minggu... Scan dgn doktor baby breech... Kepala masih kat atas... Siapa ada pengalaman? Apa yg perlu saya buat? 36 ni scan lg... Kalau masih breech doktor bg date jumpa pakar & decide smada czer @ cara lain...

2 Balas

Bukan sy tp senior saya..baby dia breech sampai scan 36w/38w xsilap..tp last2 baby pusing last min and bersalin normal je..doa byk2 ye sis

Sama sy pun.kandungan da 35mggu.. Risau tu Allah jela tahu.. Ari2 pujuk ank & doa.. Berserah jela