MORNING SICKNESS

Saya baru masuk 3 bulan kandungan. Sekarang ni saya baru rasakan kehadiran "morning sickness". Adalah ianya normal? Sebab kebiasaannya morning sickness ni datang dalam usia awal kandungan hingga bulan ke 3 sahaja kan?

1 Balas

Itu biasa sis.. Sebb morning sickness ikut pd diri org tu jnis mcm mna.. Ada org jenis morning sickness dr awal pregnant sampai brsalin.. Kdg2 sampai lpas brsalin pun ada.. Apa2 pun, kuatkn smangat..💪

5y ago

Ouhhh mcm tu.. Allah,, sy ingtkn sy je rasa mcm tu.. Huhu.. Risau juga kalau ada apa2.. Skrg baru lega rasa.. InsyaAllah, mencuba utk kuat.. Hehe. Tq ya 😉