morning sickness

kandungan yang kedua ni langsung takda morning sickness. agak2 anak lelaki or perempuan??

32 Balas

Xdpt teka tp nak share pglmn sndiri🤭..Ank sulung sy girl,sy morng sickness sampaikan masuk wad xdpt mkn mnum 5bulan berat dri 62kg jd 48kg msuk 6bulan.ank kedua lgsg xde alahan ,pagi2 wajib cari nasik keluar girl jgk.ketiga ni alahan teruk jugak sampai nak bersalin ni pun xde selera makan dr scan boy.apepun lain org lain la cerita dia kn.hehe

Sy pregnant baby girl langsung xde moning sickness even siap naik platform, jln 1 yard mmg lasak sgt Alhamdulillah... Tp bile pregnant my boy allah lembik terus & emosi xpyh ckp la hubby salah ckp skit hujan terus.. 😂😂😂

Saya takde morning sickness alhamdulillah, keluar baby boy. Officemate saya morning sickness teruk sangat sampai warderd. Keluar baby boy juga 🤗 Rasanya takde kaitan dengan gender baby untuk morning sickness 🤭

ank first takde pape alahan baby boy . kedua ni mcm boy jugak masa scan tp alahan terukkk .. haa pening😅

Sy pn xde morning sickness.. Cume loya jela kdg kdg.. Skrg dah okay dah.. Masa scan doc kate girl..

Ank 1-3 ade morning sickness semua boy..no 4 xde morning sickness tp ttp dpt boy jg...tgh tggu ari...

5y ago

Tau xpe sis...ingat kn dpt la girl...tgk boy jg... alhamdulillah yg pnting sihat...

Sy pn takde morning sickness..hati yakin sungguh kata baby boy ni..sekali scan 6bln gegirl..hahah

5y ago

itulah! anak boy ni no idea 😂

Rasanya morning sickness tdk menentukan jantina baby puan😊

Biasa baby boy hehe.. tapi sy 10 minggu alahan pun, kuar2 baby boy jugak 😅😆

Ntah la. Mcm sye tak pernah kne morning sickness tapi dpt anak lelaki. Huhu