6 week 6 day

Saya baru lepas scan. Tp belom nampak apa.kantung pon belom nampak. Normal tak ? ?

28 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Normal. Sy pun dpt tahu pregnant 6 weeks terus g scan doc dah ckp awal2. Mungkin xnmpk mungkin nmpk. Tgk org. Scan memg xnmpk. Pg sekali lg time 9weeks baru nmpk kantung sekali heartbeat. Think positive k

Saya pergi klinik check up , dan sama kantung pun tak nampak lagi , saya risau dan stres sangat , saya cari semua kat Google , FB , asian parents smpai sya nampak soalan awak ni . πŸ˜–

Normal sis.... Masih terlalu awal.. Nanti kalo dah 9-10w cam tu kalo scan confirm dah nmpk kntung+janin kdg dah ada heartbeat lg tu...innsyaAllah.. Jgn sedih2..

Baca lagi

Normal sis. Sy mula2 pun tak nampak apa. Bila 10 weeks lebih scan semula. Alhamdulillah nampak baby & dengar jantung. Jangan risau sis. Nanti nampak tu ☺

Normal sis..mgkin sbb kecik lg, x brpa nmpk..inshaallah..doa byk2.. jgn fkir yg negatif.. sy doakan smga smuanya dipermudahkan Allah swt ❀️

Sy pon 6weeks x nampak APA.. Repeat seminggu lepas tu nampak kantong kosong.. Minggu lg sekali scan Baru nampak baby ngan jntong

Normal sis..2 minggu lg in shaa allah ada.jgn tkt.😊 melainkan sis ada keluar bleeding or any komplikasi sebelum ni.

hai awak. boleh saya tahu camna kndungn awak sekrang? berapa week scan selepas tu awak nampak kantung dan baby?

Cuba pergi private.. Dorg buat transvaginal scan.. Sbb kandungan masih awal, kalo scan atas perut x nmpk lagi..

Normal sis. Saya 8 minggu baru nmpak kantung & heartbeat. Jgn risau tau, jaga diri jaga pemakanan πŸ’•