normal ke scan baby 6w belom nampak??

4 Balas

Saya pun scan 6w baru nampak kantung.. Selalunya doctor akan repeat scan lg 2 minggu.. Selagi xde cramp atau bleeding should be ok.. Ni berdasarkan experience saya la 😊

normal sis.. sy wktu scan dr ckp da 8w.. tp janin kecik lgi mcm 5w.. dr ckp mybe bru lekat.. now sy da 16w.. mmg ngam2 usia kandungan dgn tarikh last haid..

biase 10w akan scan lagi skali untuk tengok denyutan baby sama ada kandungan menjadi atau tak. insya'Allah takda apa2

normal