hai

saya baru lepas bersalin hampir 5bulan.. habis nifas memang dah period, period tiap bulan datang ontime.. tp bulan ni belum datang lagi.. simptom period nk kata tak ada , ada tp lepas tu hilang.. kalau saya makan supplement baru rasa simptom tu .. nak kata mengandung pn tak ada simptom mengandung.. macam mana ya, agak² mengandung tak atau hormon je

1 Balas

sis bersalin czer o normal?kalo xpasti better buat upt...kalo czer riso jugk sbb tkot ter pregnant awal...kekdg mayb hormon sbb kite breastfeeding

6y ago

aamiin .. tq tau sis sebab respon😊