confused

Assalamualaikum... Sya umur 37tahun berkahwin suda 4 tahun pernah keguguran January 2019 Dan baru2 ni period delay 12 hari tp semalam suda period...tp penah rasa simptom mengandung... Adaka sya mengandung masa tu... Xsmpat cek upt suda period... Sngat sedih... ?

2 Balas

Kalau dah period tu mmng x mengandung la sis..huuuu..😅 moga dipermudahkn urusan..

Mungkin period biasa sis..tp tak mustahil jika sis gugur di awal kehamilan...sb sis pernah mengandung..jd sis tahu rs mgandung tu mcmna..mcm sy..tgh tunggu kandungan turun je ni..bby tak bkembang..dlu ttanya mcmna rs ada baby dlm perut..skang dah tau..dn insyaallah bleh agak jika diberi rezki mengandung lg...