simptom mengandung

hai momy kat sini.. sy nk tnye .. momy semua mula simptom pregnant pada minggu keberapa ya? adakah simptom tu berlaku sebelum due period? dan apakah simptom yang paling ketara masa awal awal momy detect prgnacy tu ya? tq momy dan bakal momy yang sudi bagi perkongsian:) #ingintahu #firstmom

2 Balas

sy seminggu lepas lewat period baru ade simptom.. bawah perut rase sakit mcm senggugut tpi x period.. kuat kencing.. slalu dahaga air masak.. satu hari 3 4 kali makan.. tibe2 jadi kuat tido... 😆

Sy minggu ke4 rasa kembung perut.. gastric.. pastu constipation.. asyik lapar.. baru terfikir nak check upt.. masa tu samar2 lg..