Ibu Runsing

Saya baru lepas bersalin cser 7bulan yg lepas. Bulan ni sy buat upt naik double line . Runsing sy sebab sy makan pil perancang

4 Balas

saya bersyukur tp runsing

2y ago

it's ok.. ia sekadar ikhtiar kita. Doc dan nurss pun dah pesan, kalau TER -pregnant , buka buku pink cepat. Saya memang tahu drpd pembacaan, walau macamana kita merancang , ada juga terhamil. So, masih juga ambil perancang sbg ikhtiar.. Jadi tak lah saya runsing bila terhamil.