Hai,sy nk tnya Sebelum ni sy amek perancang depo tp skrg sy da stop, sepatutnya cucuk 8sept

Period sy sehari je, 8/9,pg td sy buat upt,naik double line.adakah sebab hormon naik double line

Hai,sy nk tnya Sebelum ni sy amek perancang depo tp skrg sy da stop, sepatutnya cucuk 8sept
2 Balas

Saya sehari sblum period test sbb kena tgur dengan kawan sbb krja tak sihat, sbb sya rajin bdn mcm panas je. heheh, trus ajak hsbnd bli prgnancy test, terang bnderang. Lepas tu lepas 3 hari bt lagi terang, Insyallah ada rezeki. Sekarang sya nk msuk 6 w tggu 8w bru nk scan🙂

kalau hcg naik double line tu rasanya dah pregnant tu... cuba guna clearblue digital lebih tepat