cramp

hi. saya baru lebih kurang 4minggu pregnant. tapi belum buat buku pink lagi. sejak dpt result positif, bahagian ari² mcm cramp². mcm kita tahan batuk yg kuat, kemudian sakit perut. mcm tu lah rasanya. benda ni normal ke utk yg baru umur 4minggu? tq

7 Balas

Normal sis. Insya allah perkara biasa tu nk siapkan tempat baby. Nnt g scan masa 8w utk pastikan baby dlm rahim bukan luar rahim & buka buku pink ya. Tahniah sis

Normal...nti mggu ke 6 ok la tu sbb bb nk melekat kt rahim

Biasa kalau umur dah cecah 30 mmg biasa sakit bhg ari2..

Normal rasa cramp senggugut selagi takde bleeding

normal sis..nanti lama sikit dia akan hilang

Ya normal but pls check dgn doctor

Normal🤗