8 tahun 3x miscarriage.TTC ??

Hi saya baru join.ada pengalaman mengandung tp paling lama 15 minggu.sampai gugur kali ke3 dah tak rasa apa,keluar darah ketul² kt rumah.hbis baru pegi cuci...? lepas 2 hari baru melalak ?

3 Balas

Allahu. Sy yg sekali pun terasa sangat2 down. Hebat sungguh ujian untuk sis. InsyaAllah rezeki zuriat ada untuk sis. Cuma belum sampai waktu yg terbaik. Keep on positif sis. Semoga ada rezeki zuriat untuk kita. Aamiin

5y ago

tq sis.semoga kita sama² istiqamah dan berusaha.saya doakan sis juga akan dpt rezeki anak.perancangan Allah swt itu lebih sempurna.

Ya Allah..dgr pun dh ckup sdih..faham sgt sb sy pun ttc bthn..tp sis kena yakin dgn perancangan Allah..insyaallah ada rezki sis lg sb Allah dh tunjuk yg sis bleh mengandung...

5y ago

terima kasih.saya pun mmg tak pernah putus asa.tapi hati ni kdg² sedih dan down bila dgr kwn² senang dpt anak.saya pun doakan sis dipermudahkan utk dpt rezeki anak 💕

Banyakkan berehat sis.

5y ago

tq sis.saya pun rasa,saya mmg tak cukup rehat.insyaAllah 💕