Sedih

Bulan 1 check upt 3x positive dh siap pi bkak buku.. bulan 2 trun darah mcm period tp sakit apa2 xda tanda mcm org gugur pun.. balik dh pegi kt bidan nk urut tp bidan ckp xleh urut sebab ada baby dia ckp.. tp harini pegi checkup lagi,test urine dh negative.. sedih + hampa rasa walaupun utk anak kedua.. sebab mmg planning nk tmbh anak..

2 Balas

Masa darah kluar tu xpegi klinik ke? Masa pregnant jgn urut.. Lagi baru2 ni.. Saya masa 5bulan bru urut sbb da xthn sgt. Tpi bidan tu xurut perut Dan tapak kaki

4y ago

Haa pegi klinik.. kt bidan dy xurut, sebab dy pegang2 perut kata ada, tu dy xurut.. hmm

boleh tau tak apa jadi? sebab test urine negative tp bidan cakap ada baby jugak ni