darah campur keputihan ketul²

Baru ja keluar wad 2 hari lepas sebab pendarahan warna coklat, malam semalam keluar pulak keputihan ketul² tu bercampur darah merah.. kena pegi hospital balik ke macam mana niii 😩😩😩 tapi xda rasa sakit ka ap pn #31weeks

8 Balas

Pergi klinik dulu.. Sis.. Nanti Nurse cek up.. Takut jln awak dah buke je.. Sepupu sy camtu jgk sis

Tanda2 bersalin dah tu Sis sebab anak pertama saya macam ni.. mgkin bukaan dah buka

g spital.jgn tangguh2 story kt doc.sekurgnyer kene tahan wad doc nurse blh pantau

Mcm tanda nk berank je.,, tpi bru 31 weeks.. moga xde pe2 bnyk doa yew sis..

4y ago

Laaa.. dh nk msuk dua buln bby ye.. hihi.. bru perasan post nie..alhamdulillah selamt smua nye.. moga bby n sis siht yew..

ᴛᴀɴᴅᴀ2 ɴᴋ ʙᴇʀsᴀʟIɴ......

Sis.. Doc kata apa ya.. Saya pun mcm sis juga..

4y ago

Saya dh ke hosp swasta baru2 ni.. Doc kata semua ok.. Dh masuk ubat kat bawah pun.. Nnt dlm sbln sekali mesti dtg darah campur lendir.. Lusa check up lg.. Jawabnya kena bgtau doc..

Semoga baik2 aje ibu dan Kandungan..

4y ago

Aamiin in shaa Allah.. thank you

smoga dprmudhkn sia