Air ketuban kurang

Saya baru je admit hospital dsbbkan air ketuban kurang pd 38+weeks, pagi esok doc akn masuk ubt untk induce, any tips sape yg ada pnglaman situasi sy blh share, doakan sy dipermudahkan urusan esok?

2 Balas

Sama mcm kes saya masa baby 1st 38 week ..pakar scan tgk2 air ketuban tinggal 4..esok pagi tu pakar ckp nk induce tapi xjadi sbb alhamdulillah pagi tu jalan dh trbuka 4 cm trs msk labour room ...pkl 9 pagi msk labour room pkl 2 ptg dh bsalin ..semoga dipermudahkan urusan sis ..

5y ago

sama la sis.

Kes sy pun mcm nih...38 weeks gak... aah btul esok pagi masuk ubat induce hingga malam dh beranak alhamdulillah... lepas induce, rehat jap 30 minit baru lah byk jalan kaki di sekitar wad...jgn dok atas katil je... jgn lupa sentiasa baca selawat, doa nabi yunus n lain..

5y ago

Sama2 😊