Buku pink, KK atau Swasta

Hi, saya baru hamil 8minggu,plan nak buka buku pink di Klinik kesihatan minggu depan sekali dengan checkup anak sulung yang dua tahun ni, lepas buka pink ingat nak checkup di klinik swasta je, ada tak ibu2 yang checkup di klinik swasta? ok ke?

1 Balas

Okay je cuma kena sediakan duit . Bila ada scan masa check up tu tambah lagi duit . Saya check up dekat kk je tapi awal awal tu ada juga scan dekat luar sebab rasa rindu nak tengok baby

3y ago

Free