MINTAK PENDAPAT 🙏🏻

nak tnya. contoh kalau checkup tiap bulan dan buka buku pink di klinik swasta then nak bersalin hospital kerajaan , kene buat buku pink KK jugak tak ? saya tengah konfius ada yang kata kene buka jugak buku pink KK kalau nak bersalin kerajaan, ada yang kata tak payah guna je buku pink klinik swasta tu. boleh bantu tak ?#pleasehelp #firstmom

2 Balas

macam adik saya tahun lepas dia check up swasta then nk bersalin kerajaan buka jugak buku pink kt kk..tapi tahun ni x tau lah😅

haritu sy tanya doc ckp xpyh buka buku dgn kk dh . cuma kna makesure buku swasta lengkap info

2y ago

kalau perasan dkt muka surat depan . ada setengah yg swasta xisi . kalau kk dia akn isikan semua .cuba selak2 buku .