Bantu saya bagi tips untuk hilangkan mual

Saya baru hamil 6 minggu anak pertama, saya mengalami alahan mual yang teruk setiap masa. Apabila saya datang mual saya sampai tak boleh nak buat kerja. Nak muntah tapi tak terkeluar. Makan pun tak lalu, saya cuma dapat makan kuantiti sedikit. Kadang-kadang taknak makan langsung. Tapi kesan dia saya datang gastrik. Ada cara yang mudah dan ringkas tak untuk hilangkan mual waktu hamil? Buat masa ni saya cuma makan asam dan sapu minyak angin kat dada.

1 Balas

Ni ada cara semulajadi awak boleh try https://my.theasianparent.com/rawat-morning-sickness Bagi saya jangan bagi perut kosong, makan snek dengan kerap and minum air kosong