Pantang is done

Saya baru habis pantang, harinie dh msuk 53hari dah. Nak tanya hbs pntang pun xboleh mkn mcm² lgi ya and still kne mndi air panas lagi ke yew. Utk jaga pndalaman bdn pula mknn apa yg elok yaa. Selain jamu n supplement mcm buah² or sayur ke

1 Balas

Mandi air panas pun ok kalau sis ada water heater. Kalau nak masak atas api memang ikut dr kerajinan sis ja. Tentang makan pula terpulang pada sis. Makan berkhasiat tak perlu tunggu masa berpantang ja,hari2 biasa pun sgt digalakkan utk jaga kesihatan. Kalau baby menyusu badan kena jaga pemakanan la. Makan makanan yg berkhasiat dan seimbang supaya baby pun dpt khasiat yg sama.