Darah nifas atau period

Hi ..nk tnya pendapat ibu2 smua ..Saya dah hbs pantang n sblm hbs pntang hr ke30 ++ darah nifas dah hbs n saya pun mndi Hadas..skrg nie dah 2 hri lps klur darah kecoklatan n tak byk jnis tmpok2 sja then skrg tiba2 klur pla darah byk,darah apa ya?

1 Balas

Semasa tempoh max 60 hari nifas: 1. Jika tempoh berhenti nifas tu 15 hari, hari ke 16 tu keluar darah mcm puan nyatakan tu, itu adalah haid 2. Jika tempoh terhenti nifas kurang drpd 15 hari, ia adalah nifas.