Ubat Insert

Saya ada pakai ubat insert yg doktor bagi.hari pertama spender kering tiade keputihan apa2. hari kedua keluar putih ubat tu. normal ke ?

3 Balas

Normal..mlm pkai, esoknya dia kuar byk sgt..putih2 yg ketul2..sy pakai ubat tu tahan seminggu je xde keputihan lps tu dia dtg balik..nk x nk kene buat swab jgk risau gbs.

5mo ago

Ada awak..lps tu dia bg lagi ubat mkn dan insert tu..mkn dan insert seminggu berturut2..smlm bru hbs..tapi keputihan kuar jgk lg sikit2..

normal sis.. dont worry ye

7mo ago

wc dear🥰

Normal