Microcephaly

Saya baru check up di Klinik kesihatan,usia kndungan skrg 36w. doc mengesyaki anak saya ada masalah microcephaly( kepala kecil daripada saiz sepatutnya) ukuran dlm lingkungan 33w. Dan mggu hadapan saya kena refer pakar . Ada tak ibu-ibu yg anak anda mnghadapi masalah seperti saya.. Saya risau sgt 😥

2 Balas

Hai mommy...mcm mana keadaan baby sekarang ya after deliver ?? sebab saya skrg 36 weeks pun doktor tetiba scan cakap microcephaly jugak, usia baby kecil macam 33 weeks...Risau sangat

2y ago

Sihat....bukan microcephaly, doktor salah diagnosis

mcm mana keadaan anak puan?