baby with microcephaly

hi ibu2,sy baru saja lpas bersalin..baby sy dimasukkm ke nicu sb air ktuban sy kurg dan doc nk pantau,kmudian lpas sy dan baby dah boleh discaj dan follow up di KK baru sy dpt thu yg ank sy microcephaly sb doc di Nicu ada tulis,nurse KK yg beritahu pd sy,tp sy pelik.knp masa sy nak bwk baby discaj dr nicu doc tkda kata ape2 pd sy ttg microcphaly ank sy..,buntu sy...

1 Balas

Hi, maaf Puan. Saya tiada pengalaman. Saya sarankan Puan berjumpa dengan doktor pakar kanak-kanak. Semoga urusan Puan dipermudahkan 🌹