Cecair kuning

Saya baru bersalin semalam.. masa dah baby keluar.. nurse tunjuk cecair kuning pada bdn anak saya.. diorg pon xpasti apa cecair tu.. ibu2 pernah tak alami benda ni masa lahirkn anak? Saya risau sgt tgk bdn baby mcm ni

Cecair kuning
18 Balas

slalu nya lpas bsalin , bayi akn dibuat full physical examination dr rmbut ke hjung kaki kuku bayi . tkkanla takde yg prasan? sy ni plajar jururwat dan ikut2 nurse buat bende ni.. nurse selalu akn direct trs dngan doktr or pakar psal bbda ni . emm sian nya .. moga sihat dan slamat bpantang..

Harini isnin ni baru saya akan jumpa pakar kulit bahagian kanakn- kanak.. ruam ni ada semasa saya lahirkan anak saya.. x sure mcm mana boleh ada ..

.. xkan lh doc xnmpk sis.. or nurse ke xbgtw doctor tntg kulit anak sis. Kesian lh si baby..

Nweiz.. slamat brsalin sis!. Baby mcm nmpk comel jer.. hope sis dan baby sihat je. ☺️

Tahniah sis selmt Berpantang.... Kecian nye baby harap semuanye okay je

Macam mana nurse boleh tak tahu? Nurse tak suruh rujuk pakar ke?

Kesiannya baby, aunty doakan semoga awak cepat sembuh.❤️

Kesian bby, apa pn slmt brpntang n semuga bby cpt shat..

Dia mlekat kt bdan ke tue..mgkn tnda lhir ke..

Better consult doc yg pakar. Slmat berpantang