Cecair Kuning

Hye ibu ibu semua..nak minta pendapat anda semua..baby sya bru berusia 3bulan. Dlm smggu ni ada keluar cecair kuning dr telinga kanan nya..cecair kuning mcm warna hingus..nak minta pedapat anda semua kenapa boleh jd mcmtu..

2 Balas

Better p hospital check.. Sebab bab2 telinga ni sensitif lebih sikit.. Kita tak nampak ape yg jadik kt dlm telinga tu,, luka ke ape ke.. Better jumpe pakar.. Takut nnt anak tak tahan sakit nye meragam aje kita yang jadik x tahan plak tgk kesian nye.

Tlga bb mgkn termasuk air