Jahitan selepas bersalin

Saya baru bersalin 10 hari tp 1 jahitan dah tertanggal sendiri. Siapa ada pengalaman, normal ka tempoh mcm tu? Bersalin secara normal.

1 Balas

normal sis klau jaga btl2 seminggu tmpt jahit tu dh tanggal sepenuh nya..jgn rsau nnti lama2 dia akn tanggal sndri...

3y ago

sy pun dlu mula2 jdi ibu pun mcm sis jgk rsau luka x sembuh..tpi bila kakak sy terangkn bru sy fhm...heheheheheh biasa la dlu x thu ape2 sbb mula2 jdi ibu..