Jahitan Bersalin

Salam. Nak tanya, macam mana korang jaga luka jahitan dalam (vagina) kita agar cepat kering dan cantum dgn baik untuk yg bersalin normal? Saya jahitan luar dah kering, cuma jahitan dalam sahaja lagi. Biasa, berapa lama jahitan dalam utk tertanggal erk? Terima kasih semua 😊#firstmom #firstbaby #ingintahu #bantusharing

1 Balas

ada benang yg tertanggal ada benang yg terbenam dlm daging.. jd jaga luka mcm biasa.. bg sentiasa kering rajin2 buh ubat.. mkn oren & sesuatu yg sembuhkan luka