Takde Selera

Saya baru 6 minggu pregnant. Sy memang takde selera bila tgk nasi. Terus kembang tekak. Sy taktau mcm mana nak buat. Badan lemah je, kaki pun smpi gigil bila jalan sebab takde energy. Angin dlm badan pun byk sgt. Asyik kentut dgn sendawa je

1 Balas

Sis jangan makan nasi. Makan benda lain. Roti or nestum, oat, cereal ke. Yg boleh gantikan nasi. Or makan bihun pun boleh. Aslkan perut berisi. Sian baby tak ada makanan. N baby nak membesar perlukan makanan si ibu. Dan jgn skip makan ubat klinik kasi. Kuat semangat ibu. Jangan bagi perut kosong ya 😊

5y ago

Terima kasih sis. InshaAllah sy cuba kuat 💪