seksa nafas

saya baru 35 week . tpi dah susah nak bernafas. normal ke ?

14 Balas

Nak tumpang tanya sini, kalau mcm rasa sakit kat ari2 kanan dan kiri tu normal ke?kadang bersilih ganti rasa sakit tu. Cuma xdela kerap. Ada masa2 tertentu je

sama lah sis sy 29week nak baring susah nak bernafas nak duduk pun susah nak bernafas nak makan lg lah susah nak bernafas😂

Normal sis. Saya pun mcm tu masa pregnant. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻💕

Normal sis..mkin bby bsr mkin sempit ruang brnafas kita sbb support tuk 2 org...

Bg sya jgk normal.. kan baby makin mmbesar lh dlm perut momshie..

Sy msk 26 minggu dh sesak nafas. Cpt mengah

Hdung tak sumbat pun . Takde pun selseme

Iyeee sayang normal je

Normal, sbb baby membesar

5y ago

Ya. Tp klo xselesa sgt boleh bgtau doktor..

normal sis...