Susah bernafas

Hai mommy semua . saya 39week susah betul nak bernafas . Baring kiri kanan , menyandar , terlentang pun susah nak nafas . Normal keee #seriusnanya #ingintahu

13 Balas

normal sis lg dh 7/8 bln ke ats. byk kn tido ngiring peluk bntl peluk yg pnjg tu ke pastu ampu bantal lain blkg bdn/ pinggang kite. ikut awk la Selesa mcm mne. bntl kt kpla pn sy tgi kn skit. pstu nk ltk bntl kt bwh kaki pn ok. sbb kaki slalu lenguh atau sejuk smpai kdg kejang / simpul biawak.

samaaa!!!!sy dh 31mggu..bila mlm nak tdo asek mengah je..pdahal bkn ada buat ape pun..nak rilekkan diri kene tarik nafas panjang2 then hembus kasi ilek2 diri ini..fuhhhh

normal puan...2thn lps ank sulong,,sy pown mcm tu smpai tido duduk...skunk alhamdulillah nk masuk ank yg kedue ..due bln 9 ni ☺️☺️

normal sebab ruang baby mkin sempit so kaki dia akan dduk betul2 paru2 kita

sy 30week rasa benda, yg same.kdg hidung cm x puas nk tarik nafas

Normal puan sbb kandungan dh besar.. tekan semua organ² keliling

normal , semasa tidur tu kalau boleh sis tinggikan bantal yer ..

normal puan 😅 semoga dipermudahkan urusan bersalin nnt..

yes normal , saya pun Sama 28weeks 5days preggy

biasa sis.sy yg 32 week pun rasa yg sama