Kaki bengkak

Saya baru 33 weeks..Normal tak kalau kaki bengkak sebelah je?

1 Balas

Cuba bnykkan makan buah delima. Buah delima ni elok utk pastikan kita tak bengkak masa pregnant.. And kalau ikut apa yg saya baca kt blog2 kesihatan, dia kata bengkak ni sebab makan bnyk garam and gula..saya dua kali mengandung tak pernah bengkak sebb makan buah delima and saya mmg tak kuat masin and manis sngt.. Kalau msk, sye mmg letak garam tak bnyk.. Wallahualam.. Apa2 pun doa bnyk2 pada Allah. Inshaallah tak ada apa2..