Bengkak Kaki (7 Bulan Pregnant)

Bengkak kaki waktu pregnant ni normal..tp normal ke rasa sakit tuh sebelah kaki sahaja?& nmpk bengkak lebih yg sebelah kaki jugak..

Bengkak Kaki (7 Bulan Pregnant)
1 Balas

ade kwn nasihatkan bykkan bjalan kalau nak elak bengkak kaki..tp kalau dh bengkak xtau pla bole ke x byk jalan 🤣 tp kaki sy mmg rasa kebas la.. misi ckp normal..ada yg ckp kurang calcium, tp mnum susu pun sama ja rasa dia..lain org lain pbawakan sis.

3mo ago

Sy ade hari nmpak bengkak, ade hri ok.. slalu mnum susu 2 kali sehari, kdg2 bila mnum 3 kali sehari rasa sedap sikit badan nk jalan pn kurang sakit.. hehe.. dh lama skip mkn buah lgpun, nk kne sntiasa ckup zat baru ok kot